Monday 30 December 2013

Nu er Benny Kaslund indehaveraf Bedst og Billigst Vinduer og Døre :: Benny Kaslund

Benny Kaslund har været rundt meget i sitprofessionellearbejdsliv. Bennys karriere startede som fisker, hvor han som 15 årig fik sit første rigtigejob på en kutter. Det var et hårdt job, hvor der skulle hales fisk op, hvilket ofte skete i høj bølgegang fra den kraftige vind. Livet på havet tiltalte Benny, og han havdesamtidgt store ambitioner, hvilket betød, at han samtidigt startede på skipperskolen i Skagen. Han ville gerne være skipper på et af de store atlantiske skibe, men hans første job efter, at han var færdig på skolen, blev som styrmand på en fiskekutter. Desværre betød en rygskade, at Benny måtte stoppe med erhvervet efter 6 måneder.

Benny Kaslund's interesse for specielt de store skibe var dog bevaret, og han oprettede en skibsmæglervirksomhed, der solgte alle slags skibe og både. Efter nogle år havde Benny Kaslund dog lagt andre planer og den blev solgt. Planerne handlede om at lave en fyrværkeri forretning med de nyeste og bedste varer. Det blev til navnet Fyns Fyrværkeri Import og en strategi om at markedsføre sig over hele landet. Det gjorde han ved at holde nogen store fyrværkeriopvisninger, hvor man kunne købe billett gennem firmaet. Det viste sig hurtigt, at folk var med på ideen, og der kom flere og flere og så på. Da interessen var på sithøjeste kom der over 5000 til hans opvisninger.


Nu er Benny Kaslund indehaveraf Bedst og Billigst Vinduer og Døre, der som navnet fortællersælger vinduer og døre. Der læggesvægt på høj kvalitet til lave priser. Det kan lade sig gøre fordi virksomheden selv producerervarerne i udlandet på deres egen fabrik. Der har de danske ledere og mellemledere, der skal sørge for at kvaliteten er i top. 

No comments:

Post a Comment