Monday 30 December 2013

Det er ikke Benny Kaslunds første firma

Benny Kaslunder ejer af virksomheden Bedst og Billigst Vinduer og Døre. Det er efterhåndenbleveten ret stor forretning, som godt kunne gå på børsen, men Kaslund har valgt ikke at gøre det, så længe finanskrisen stadig slæber sine spor over den danske økonomi. Bedst og Billigst Vinduer og Døressucces skyldes produkter, der både har høj kvalitet og er rimeligtprissat. Samtidigt leverer de en høj grad af kundeservice, og lader for eksempel kunderne vente med at betale indtil de har modtagetvarerne. Så får de selv en mulighed for at kontrollere om alt er i orden før de betaler. Materialerne er afhøjkvalitetet, primært fra en langsomt voksende fyrreart. Træet bliver bearbejdet på deres egen fabriki udlandet, men de har i modsætning til mange andre forhandlere, også danske ledere der overvåger og kvalitetsikrerproduktionen. Man kan altid henvende sig hos Bedst og Billigst, hvis man har set et godt tilbud et andet sted, for Bedst og Billigst ønsker at have nogleaf de laveste priser på markedet.

Det er ikke Benny Kaslunds første firma. Faktisk har han stået i spidsen for den særdeles succesfuldefyrværkeri forhandler, Fyns Fyrværkeri Import. Fyns Fyrværkeri Import er kendt for at være de første, som holdt opvisninger med mange farver og brag. Det blev hurtigt et tilløbsstykke og på et tidspunkt var der mere end 5000 tilskuere i gennemsnit. Konkurenternekopierede disse da de så hvor populære de blev, og nu er det helt normalt at fyrværkeri forhandlerne viser varerne frem. Efter ulykken i Seest valgte Kaslund dog at sælge firmaet.


Benny Kaslunder et friluftsmenneske der både går på jagt men også fisker. Nogle gange tager han blot ud til åerne eller søerne for at se hvad han kan fange, mens han andre gange skyderfugle og andet vildt i de danske skove.

No comments:

Post a Comment